19 Aralık 2014 Cuma

İsimli Baskılı Forma

Sipariş Vermiş Olduğunuz Formamızda Şüphesiz En Önemli Unsurlardan Biriside Forma Baskısı Yani Formanın logo, Yazı Ve Baskılarıdır. Formanın Önündeki Arma, Logo, Yazılı Veya Logolu Göğüs Reklamı, Sırttaki İsim, Yazı, Ve Sırt Numası Baskı Sınıfına Girer. Formadaki Baskı Teknikleri Bir Kaç Çeşit Olarak değişir.

1- Pres Baskı
     İstediğiniz Renklerde Dikimi Bitmiş Formanın İstediğiniz Bölgesine İstediğiniz Logo Veya Yazının Basılma İşlemidir.Bu Baskı Tekniği Tekstil Folyosu Kesimi Veya Serigrafi Malzemelerden Üretilmektedir.
Kalite ve Sağlamlığı Firmadan Firmaya, Malzemeden Malzemeye Değişmektedir. Genelde Maliyet Olarak Uygun Geldiğinden Tercih Sebeplerinden Birisidir. Yıkamaya Karşı Dayanıklılığı Kalitesine Göre Değişmektedir. Metro Spor Malzemeleri Olarak Baskının Kalite Ve sağlamlığı Bizim İçin Çok Önemlidir.

2- Dijital Baskı
     Özel Mürekkep teknolojisi sayesinde kumaşın Desen ve Baskısının kumaş Yüzeyine mürekkep transferidir. Pres baskılı formalara nazaren Gerek kumaş, Gerek kalite olarak,  Gerekde yıkamaya karşı dayanıklılık açısında çok çok daha üst kalitededir. Maliyet Açısından ise Pres Baskılı Formalara Nazaren Daha Maliyetlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder